Ana, Ružica i Robert – ekipa kod koje nema izmotavanja!

Ana Udovičić, Ružica Bošnjak i Robert Krešić. To su naša djeca koja u prošloj školskoj godini nisu imala niti jedan izostanak s nastave. NITI JEDAN! Zato smo ih danas prigodno nagradili, jer je njihovo postignuće zadivljujuće. Razrednici su im uručili po dvije ulaznice za nogometni sraz naših klubova Zrinjskoga i Hajduka. Sitnica s kojom smo im željeli odati priznanje.

Od ovoga trojca mnogi mogu dosta toga naučiti. Pogotovo oni koji djecu ne šalju u školu ako trebaju raditi test, za koji se baš nisu pripremili. Ugledati se mogu na Ružicu, Anu i Roberta i oni koji ispred škole, prioritete daju kojekakvim turnirima, pustim natjecanjima, a onda se čude zato što djeca ne daju prednost školi i zato što imaju slabe ocjene. Postoje i oni koji djecu ne puštaju  u školu jer je prehladno, kao da smo u Sibiru. Simpatični su oni roditelji čija djeca ne će ići na nastavu jer su noć prije kasno legla…

Mogli bi ovako nabrajati u nedogled, ali nema smisla, jer danas su glavni likovi Ana, Ružica i Robert, koji se prema školi odnose baš kako treba – plemićki i hajdučki. ČESTITAMO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *