Dream team nastavnice Ivane

Snovi postaju stvarnost samo kod onih koji u javi rade i vjeruju. Znala je nastavnica Ivana kako ova generacija učenica ima potencijal za najveća ostvarenja. Ali to nije dovoljno. To nikada nije dovoljno.

Vjeru je trebalo prenijeti na naše učenice, koje do sada nisu u košarci osvojile medalju. Naime, nikada u povijesti nismo osvojili košarkašku medalju, kako u ženskoj, tako i u onoj muškoj konkurenciji. Stalnim treninzima i upornim radom, djevojčicama je poslana poruka: “Vi znate i možete! Vi ste pobjednice! Ja vjerujem u vas!”

Zato, kada je nakon polufinalnoga poraza, počela utakmica za brončano odličje, protiv vršnjakinja s Bune, predaja nije bila opcija. Poraz nije dolazio u obzir. Ne ćemo isticati pojedine igračice, jer košarka je ekipni šport u kojemu odličja osvajaju vješte i inteligentne, a naše košarkašice pokazale su kako ih u velikoj mjeri rese navedene karakteristike.

EMILIA IVANKOVIĆ, MIHAELA BREKALO, KATJA GLIBIĆ, LORENA DUJMOVIĆ, ANA UDOVIČIĆ, LUCIJA FALAK, PETRA KREŠIĆ, NIKA KREŠIĆ, LEONA ČULJAK, KARLA DŽIDIĆ i nastavnica IVANA DŽIDIĆ, zlatnim slovima ostat će upisane u povijest OŠ CIM MOSTAR.

Čestitamo POBJEDNICAMA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *