Devetaši vam kažu HVALA!

Zahvaljujući vama dobri ljudi, naša Popodnevna priča prerasla je u bajku sa sretnim krajem. Svi zajedno uspjeli smo olakšati u velikoj mjeri odlazak na ekskurziju našim devetašima.

Hvala vam svima. Škole, udruge, zajednice, pojedinci, roditelji, anonimni darivatelji, sadašnji i bivši učenici, svi ljudi dobroga srca, pokazali su koliko se može postići zajedništvom.

Osnovna ideja je bila da djeca svojim radom postignu dobro. Iskreni smo kada kažemo kako se nismo nadali tako velikome odazivu, ali ste svi vi uvelike nadmašili sva naša očekivanja. Učenici su nas također iznenadili svojim odgovornim i vrijednim pristupom. Trebalo je pripremiti piće i hranu za brojne goste.

Srce nam je zaigralo od radosti posebice kada smo vidjeli toliko naših bivših učenika, koji su došli pružiti ruku ekipi iz učionica, u kojima su nekada i sami boravili. To je postignuće. To je ponos. To je škola koja nadilazi zidove jedne zgrade. To je srce veliko kao Hum, Čabulja, Goranci…

Toliko vas je kazalo kako ovakav događaj treba ponoviti. Hoćemo sigurno. Možda to ne će biti Popodnevna priča, ali sigurno hoće epizoda koja će nas okupiti i pokazati svima kako još ima dosta dobrih ljudi.

Još jednom, HVALA VAM OD SRCA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *