Plemići posjetili našu Školu

Cim voli svoj Zrinjski i to nije nikakva tajna, nego činjenica koju s ponosom ističemo. Tako su i učenici naše Škole, kao i njihovi roditelji i rodbina, ali i školski uposlenici, redoviti posjetitelji nogometnih utakmica na prelijepome mostarskome stadionu, gdje je domaćin najbolji državni klub.

Hrvatski športski klub Zrinjski je za mjesni puk više od športskoga kolektiva. Ljubav, prkos, opstojnost, borba, ustrajnost, nacija… Ti pojmovi i još mnogi ini, padaju nam svima na um kada se spomene ponos Hercegovine.

Zbog svega navedenoga nas je iznimno oduševio današnji posjet igrača voljenoga Kluba. Dobili smo ulaznice, naljepnice, kemijske olovke, loptu s kojom su naši nogometni virtuozi igrali europske utakmice, kao i dres s potpisima igrača. No, više od svega oduševila nas je jednostavnost, srdačnost i pristupačnost ovih nogometnih majstora. Strpljivo su razgovarali s djecom, dijelili potpise… Tako su športaši svima nama još jednom pokazali kako su uspješni ljudi prije svega skromni i ponizni. Oni znaju kako rezultati ne dolaze tek onako, nego iza svega stoji predani rad, vjera i nužna podrška bližnjih.

I mi smo darovali igrače našim, sada već nadaleko poznatim cekerima s uzorkom bazilike. Želimo im da, poput naše kamene ljepotice, budu jaki, čvrsti, postojani i dugovječni, kako u športskome, tako i u privatnome životu!

HRVATSKOM ŠPORTSKOM KLUBU ZRINJSKI ZAHVALJUJEMO OD SRCA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *