Zajedno djeca, roditelji, učitelji – tako to treba!

Što bi bila grafička tehnika linorez? Iskreno, mi o tome nemamo pojma, ali znamo kako su božićne čestitke izrađene u toj tehnici, doista predivne.

No, sve o spomenutoj tehnici sada znaju naši četvrtaši, koji su s učiteljicom Dalijom Barać, ugostili profesoricu likovne kulture Marijanu Filipović, te su zajedno zasukali rukave, kako bi prelijepim uradcima, uljepšali Božić svojim najdražima.

Profesorica Filipović nije samo tek obična profesorica. Ona je i mama učenika Tome Filipovića, koji ide baš u taj četvrti razred. Možemo samo zamišljati kako je Toma bio sretan i ponosan jer baš njegova mama poučava prijateljice i prijatelje iz IV.a!

Mi svi smo ponosni kada ostvarimo tako finu suradnju s roditeljima naših učenika. Zato, neka se odvaže i druge mame ili tate,  kako bi “uskočili” u učionički ambijent i obogatili život naše djece svojim znanjem i vještinama, a učiteljice i učitelji neka im nastoje što češće otvoriti vrata naših učionica.

Hvala profesorici Filipović na izdvojenom vremenu. Hvala učiteljici Barać na ostvarenoj suradnji, kreativnosti i na otvorenim vratima učionice, za sve one koji žele i mogu pomoći, pokazati, podučiti… Bravo četvrtaši! Izradili ste najljepše čestitke!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *