Završna školska priredba

Već par godina nismo uprizorili “uobičajenu” školsku priredbu, pa je i to bio dodatni razlog zbog kojega nam se bilo drago okupiti u hodniku, te vidjeti i čuti vrsne voditelje, pjevače, glumce, recitatore… Uz spomenute, režiseri, scenografi, šaptači, pljeskači – svi su izvrsno odradili svoje zadatke i priveli smo svečano nastavnu godinu kraju.

Istaknut ćemo posebno pjevački zbor i zborovođu – nastavnika Marija Puljića, pod čijim su vodstvom pjesme konačno bile naše, onakve kakve dolikuju mjesecu lipnju, kada s posebnim pijetetom pozdravljamo one koji se nisu štedjeli kako bismo mogli izreći tko jesmo i kome pripadamo.

I ovdje ćemo, kao što smo i na priredbi, pozdraviti sve naše prijatelje, druge škole, organizacije i pojedince, koji su dali izniman doprinos našim nastojanjima da se cijeli Cim, ali i Grad Mostar, ponosi jer ima Osnovnu školu Cim Mostar.

Nastavnica hrvatskoga jezika s. Zorica Jurilj i školska pedagoginja Jelena Ćorić, režijom i scenografijom predstave “Ah, ta škola”, upisale su se zauvijek u školske anale, kao i ekipa predvođena profesoricom razredne nastave Željkom Marojević, koja je izradom prvoga cimskoga suvenira pokazala gdje je Cimu mjesto i kakav potencijal Cim ima. Sve je to kroz ovu prigodnu priredbu istaknuto, kao i rad, te predanost pojedinaca, koji u skrovitosti, svojim radom i predanošću čine to da se ime naše Škole opravdano piše velikim početnim slovom.

Na kraju nam se ostaje zahvaliti onima bez koji ničega ne bi bilo – našim učenicima i njihovim roditeljima! Uz sve to, ovoliki broj upisanih učenika u prvi razred nije samo priznanje, nego prije svega i Božji blagoslov.

Hvala vam svima!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *