Učenica generacije 2023./2024.

Učenica generacije je najbolja učenica. Dosta je onih koji misle kako je lako biti najbolji, no to nipošto nije tako. Nadprosječnost traži izniman trud i zalaganje. Ipak, možda to i nije najveći izazov za najbolje. Najboljima se radna etika nekako podrazumijeva. Izvrsnost traži plivanje kontra struje, čvrst stav protiv trendova mase i imperativ da budeš svoj onda kada se odlučuje, kada se lome koplja i odabiru putovi.

Naša Magdalena Krišto je uspjela nakon devet godina popeti se na tron prvaka. Najbolja je od najboljih. Iznijela je svoje križeve, svladala je prepreke i kao najbolja zakoračila u ciljnu ravninu. Je li bilo lako? Bilo je iznimno teško! Ali tako je uvijek najboljima. Oni imaju zadatak svijetliti drugima kao smjerokazi, kao uzori, kao realne opcije da se može onda kada se želi i kada ima volje.

Magdalena, želimo ti svu sreću! Ne odmiči se od Sile odozgo, jer bez Nje ljudskim snagama ništa nije moguće. Nastavi razvijati sve talente koje si od Boga dobila. Budi dobra, budi vrijedna, budi predana, budi i dalje najbolja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *