Radost svima, pa i najstarijima

Kada smo čuli za volontersku akciju 72 sata bez kompromisa, nismo uopće dvojili… Odmah smo odlučili pridružiti se i s našom djecom učiniti nešto dobro, lijepo, hvale vrijedno…

Centar za stare i nemoćne osobe u Mostaru otvorio nam je svoja vrata, a u tome nam je pomogla mama našeg Emilija iz III.a, gospođa Ines Zovko, kojoj se i ovdje još jedanput zahvaljujemo, kao i svim drugim uposlenicama Centra.

Čitavu volontersku akciju vodila je školska sekcija Širimo radost, koja već na početku nastavne godine pokazuje koliko može i hoće obogatiti život naše Škole.

Još jednom smo iskoristili kulinarske sposobnosti spremačice Željke i štićenike Centra odlučili počastiti uštipcima, koje smo pripremali u dvorištu ustanove.

Vrijedni članovi naše školske sekcije, potrudili su se kako nitko ne bi ostao gladan. No, ono što je najljepša strana ove volonterske akcije, jesu susreti koji su se pod okriljem iste dogodili. Razgovori, pošalice, pokoja suza, ali i pjesma… To su najsjajniji biseri u kruni ovoga događanja!

Bogu smo zahvalni za svaku milost kojom bivamo oplemenjeni u susretima s onima koji trebaju naše vrijeme, pažnju i ljubav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *