Devetašice i devetaši na ekskurziji u Trogiru

Učenice i učenici 9. razreda su od 14. do 17. svibnja bili na ekskurziji u Trogiru.

Djeca su na put krenula 14. svibnja u ranim jutarnjim satima, te je Sinj bio njihovo prvo odredište. Muzej Sinjske alke je nezaobilazan na proputovanju, a eksponati istoga privukli su i pozornost naših devetaša.

Javili su se kratko i Majci, nadaleko poznatoj Gospi Sinjskoj. Red je bio zahvaliti onoj koja ih uvijek brižno prati na ovakvim putovanjima i raznim drugim avanturama.

Hotelski kompleks Medena bio je baza naših učenica i učenika. Plaža, bazen, smještaj u sobama koje su u nizu, jedna do druge… Fešta je mogla početi! Detalji dnevnih i noćnih događanja ostat će pohranjeni u sjećanjima sudionica i sudionika ekskurzije. Jedine informacije koje su procurile izvan ovog povjerljivog društvanca, jesu te da ravnatelj i razrednik igraju tenis bolje od Đinkića i Skoke, ali i da su zbog toga, tijekom nadmetanja u bazenu, popili barem 10-ak litara vode… 😉

U ovom kratkom osvrtu izdvojit ćemo još posjet prelijepom Trogiru, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pogled s kamenih zidina starih nekoliko stoljeća, te odlazak na svetu misu u trogirsku katedralu, uz sve doživljeno kroz 3 burne noći i 4 itekako aktivna dana, divno su i nezaboravno iskustvo za ekipu devetog razreda, ali i za njihovog razrednika Krešimira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *