Natjecanje iz povijesti: FRANINE TRUPE UMARŠIRALE U POLUFINALE!

ANDREJ DŽIDIĆ, JERKO REZO i JOSIP BOŠNJAK – tri junaka iz 6.a, zahvaljujući kojima je OŠ Cim Mostar ušla u polufinale na današnjem natjecanju iz povijesti!

Nije bilo lako… Nikada nije lako postići vrhunski rezultat. Natjecale su se sve mostarske osnovne škole. Zato je posebna čast i privilegija izboriti polufinale, odnosno naći se u društvu najboljih.

ANDREJ DŽIDIĆ – Postoji li netko tko ne pozna Andreja? Oni koji ga najbolje poznaju, kažu kako je pravi tvrdoglavko. 😉 Nismo bili sigurni neki dan hoće li izići na Planinicu… Kada se nakon uspona vratio nazad, samo je stisnu šaku i kazao: “To! Uspio sam!” Eto, uspio si i danas Andrej. Dvije velike pobjede u jednom tjednu. Bravo!

JERKO REZO – Naš Tunga je ponosan jer ima ovakvoga čuvara mreže. Vrijedan, odan, pošten. Danas nije branio boje Nogometnog kluba Cim, ali je odlično obranio boje svoje Škole! On je ona radilica koja je kralježnica svake ekipe. Malo priče, a puno rada i eto izvrsnoga rezultata. Odlično!

JOSIP BOŠNJAK – Najveća šaljivčina u 6.a. Dječak s kojim je uvijek ugodno razgovarati. Nikad vas ne će propustiti nasmijati. Ali eto… Kada radi, itekako je ozbiljan. Ma nismo ni sumnjali u njegove mogućnosti, jer kao Josip duhovite osobe, uvijek su i vrlo inteligentne. Izvrsno!

FRANO RAMLJAK – Velike bitke ne dobivaju se bez izvrsnih zapovjednika. Iza zapaženih pobjeda, uvijek stoje dobri treneri. Naš nastavnik Frano Ramljak nije samo zapovjednik i trener, nego i izvrstan igrač, koji se pokazuje kao pravo pojačanje tima OŠ Cim Mostar.

Na kraju valja napisati kako je našim znalcima jedan bod nedostajao za ulazak u finale. “Šteta jer nismo ušli u finale. Bili bismo prvi, jer smo sva finalna pitanja znali.” – komentirali su uspješnici. Upravo to i jest najvažnije – ovi momci znaju! Rezultat je i ovako briljantan i čini nas sve ponosnima.

Još jednom čestitamo četvorici današnjih junaka, ali i ponosnim roditeljima, cijelom 6.a, razrednici Draženi, ali i učiteljici Marini, koja pomno prati svoju djecu i u velikoj smjeni, te se istinski raduje njihovim uspjesima.

BRAVO! ODLIČNO! IZVRSNO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *