ODBOJKAŠI 2. MJESTO! – Najveći uspjeh našeg muškog ekipnog športa

Zlatnim slovima će u povijesti našeg školskog športa ostati upisani:

LEON GLIBIĆ, LUKA UDOVIČIĆ, LUKA GLIBIĆ, IVANO ĐINKIĆ, IVANO CVITKOVIĆ, PAVLE ČULJAK, MARKO DREŽNJAK, LUKA ČULJAK, MARKO LJUBIĆ, MARIN DREŽNJAK i ANTE DŽIDIĆ.

Naime, ova ekipa izvrsnih momaka je prva koja se uspjela plasirati u neko ekipno finale. Potpuno zasluženo!

Leon je bolje servirao s iščašenim prstom, nego zdravom rukom. Udovičić uvijek ostavi srce na terenu, a ovaj put je ukrotio i svoje emocije. Luka Glibić pod tremom reagira najbolje – tada pomiče planine i rešeta suparnike. Đina je stijena na kojoj je izgrađen ovaj rezultat. A Cvita? Ratnik koji nas je sve iznenadio! Pavle će stići loptu i ako je servirate u Raštane. Markan naš… Marko Drežnjak – radnik pored kojeg i Japanci izgledaju kao trutovi. Čulja – Luka Čuljak. Taj zna što znači biti dio ekipe! Mama Ksenija se brinula, a Marko Ljubić se usudio ipak biti dio pobjedničke ekipe, makar je malo prije utakmica izvadio toplomjer. Marin Drežnjak je naš oslonac. Na mirnoći i tehničkoj izvedbi, pozavidjet mu može i Luka Modrić. Ante Džidić – dijete sačinjeno od emocija. Junak za kog će se još čuti!

Zbog svega gore navedenog, te zbog rada i žrtve koju su momci podnijeli, vrijedno se pripremajući za nastupe, uspjeli su danas rutinski svladati ekipu iz OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića i plasirati se u finale, gdje su pokazali izvrsnu igru, gotovo nadnaravno zalaganje i uspjeli su ponosno stati na jedno od postolja, predviđenih za one najbolje.

Ako nas pitate, posebno se radujemo jer je ovakav uspjeh postignut u muškoj odbojci. Zašto? Mostar nema muški odbojkaški klub i niti jedna škola ne može složiti ekipu od momaka koji već taj šport treniraju. Voditelji i voditeljice ekipa moraju zasukati rukave i zajedno s djecom raditi kako bi postigli rezultat. Drugačije ne ide. Zato nam je, uz naše momke, posebno drago i zbog njihove nastavnice Ivane Džidić, kojoj je ovo najljepša moguća nagrada za sav trud koji je uložila i ulaže, radeći s našim učenicama i učenicima.

Ponavljamo:

Lijepo je pobjeđivati, ali mi smo najviše ponosni na vas zbog vjere, zajedništva, hrabrosti, odličnog ponašanja, te svih drugih vrlina koje ste na ovom natjecanju pokazali!

BRAVO POBJEDNICI!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *