DANI KRUHA – 2. DAN: Ganga, Olimpijada, Uštipkijada

Povodom Dana kruha i zahvalnosti Bogu za plodove zemlje, učiteljice iz razredne nastave organizirale su prigodnu DJEČJU OLIMPIJADU. Kako je bilo? Bilo je onako kako uvijek biva kada se nečega prihvate naše učiteljice – ODLIČNO!

Manifestacija je održana u športskoj dvorani, gdje su se djeca natjecala u nekoliko disciplina, kao što su hodanje sa žlicom u kojoj je loptica, skakanje u vrećama, bacanje kolutova… Sve se to odvijalo pod pratnjom budnih očiju naših sutkinja, knjižničarke Mirjane i pedagoginje Jelene.

Ova današnja priredba nije imala samo športski karakter, nego i onaj kulturno – etnološki, čemu je doprinos dalo HKUD SV. ANTE CIM, razveselivši djecu plesom i pjesmom, na čemu im, i na ovom mjestu, izražavamo VELIKU ZAHVALU!

Prave zabave nema ako je želudac prazan, a da tako ne bi bilo, pobrinule su se naše spremačice, ali i vrsne kuharice, ŽELJKA i MARICA, pod čijom je dirigentskom kuhačom održana i prva školska UŠTIPKIJADA. Svako dijete dobilo je barem po jedan uštipak, a istim smo počastili i naše gošće i goste. Trebalo je sve to zamijesiti, pripremiti i servirati… Naše kuharice stvarno zaslužuju veliku pohvalu!

Olimpijade nema bez pobjednika, a njih je danas tako mnogo bilo. Naime, svi organizatori, sudionici i gosti, veliki su pobjednici, jer su Školi i djeci darovali predivne trenutke. Ipak, posebno ćemo istaknuti one koji su danas bili najbrži i najsnalažljiviji. Pobjednici PRVE DJEČJE OLIMPIJADE POVODOM DANA KRUHA, jesu članovi ekipe KROFNI iz 4.a, učiteljice Andrijane Zovko! Čestitamo!

Na kraju treba ustati i zapljeskati našim učiteljicama, koje su izrežirale do savršenstva ovu predivnu predstavu, a one su: ANDRIJANA DREŽNJAK, MARINA GRBEŠIĆ, JELENKA VRLJIĆ, ARIJANA KORDIĆ, BARBARA KVESIĆ i ANDRIJANA ZOVKO!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *