Djeca iz Cima – heroji s kojima možemo sve!

Nije bilo lako. Nakon dvije godine stanke, školskoga života bez ikakvih izvannastavnih aktivnosti, odmah smo krenuli jako. Biciklijada na Gorancima! Mi bi lagano, ali tako ne ide. Za sve dobro, valja se potruditi.

Vjetar s Čabulje udara do kosti. Spadaju lanci, noge su umorne, a nismo ni krenuli kako treba. Ali zapamtite, nismo mi gradski šminkeri! Mi smo OŠ CIM MOSTAR! Idemo do kraja, pa kako god bilo!

Uspjeli smo! Došli smo do cilja! Radovali smo se Bogodolu kao mondenome ljetovalištu. Bogodol ne nudi pješčane plaže, sladolede i suncobrane… Tek pokoji ćevap, pola lepinje i ono što je najvažnije – ZAJEDNIŠTVO!

Prva tura mesa zagorjela, druga dobra, treća najbolja… Oni koji su se gurali prvi za porciju mesa, najgore prošli… Valjda po onom biblijskome principu “prvi – posljednji – prvi”… 😉 Eto, iz svake zgode nešto naučiš. Zato je i aktivnost izvan školskih zidina edukativna, barem za one koji žele učiti…

Žao nam je ekipe kojoj nismo dozvolili povratak biciklima. Ipak smo procijenili kako je prehladno. Šmrcanje, temperatura, možda testiranje, ne daj Bože izolacija – sve smo to htjeli izbjeći! Ali vrijednujemo njihovu želju, hrabrost, snagu i suze… Sljedeći puta vozite u oba smjera i još više!

Roditelji… Hvala vam roditelji… Hvala vam jer nam vjerujete! Mada ne sjedite u učionici, itekako ste OŠ CIM MOSTAR! Mi s vama, vi s nama – dobitna kombinacija! Svi smo ŠKOLA!

Uposlenice i uposlenici koji su danas preuzeli odgovornost i “povukli” najviše kada je trebalo, zaslužuju poseban pljesak. Da, da… Stavili smo vas na kraj teksta, jer prosvjetari su na začelju naviknuti biti… Važno je zauzeti prva mjesta u srcu djece, a to ste danas uspjeli!

I na kraju hvala Onome koji je prvi i posljednji i bez čijega blagoslova ničega dobroga ne bi bilo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *