Program biciklističkog izleta GORANCI – BOGODOL – GORANCI (22. rujna 2021. – Europski dan bez automobila)

Polaznici izleta: 5.a, 5.b, 6.a, 7.a, 8.a, 9.a. Uposlenici Škole: Ivana Džidić, Željka Marojević, Kristina Glibić, Andrija Ćorić, Saša Jarmanović.

 

Polazak prve skupine u 8 sati ispred školske zgrade (5.a, 5.b, 7.a, Ž. Marojević, K. Glibić, I. Džidić, A. Ćorić).

 

Polazak druge skupine u 8.30 ispred školske zgrade (6.a, 8.a, 9.a i S. Jarmanović).

 

Dolazak u Gorance svih polaznika izleta oko 9 sati i polazak biciklističke povorke oko 9.30 sati.

 

Dolazak u Bogodol oko 11 sati. Djeca koja ne će voziti bicikla, u Bogodol odlaze autobusom, gdje će pod nadzorom sačekati biciklističku povorku.

 

Boravak u Bogodolu do 14 sati.

 

Povratak biciklističke povorke iz Bogodola oko 14 sati, a prijevoz djece iz Goranaca u Cim počinje oko 15 sati (djeca će, kao i na polasku, biti prevezena u dvije skupine). Najkasnije do 16.30 sati predviđa se povratak svih polaznika izleta.

 

Djeci će bicikla biti dovezena pred školsku zgradu u četvrtak ili u petak ujutro (bit će obaviješteni), pa će ih oni sami (nakon nastave), ili njihovi roditelji, moći vratiti doma.

 

Napomene:

 

  • Polaznici izleta odjeveni su u športsku opremu (trenirka, tenisice…). Djeca na izlet ne mogu ići u obući s potpeticom, neprikladnim torbama i bilo kakvom drugom obućom, odjevnim predmetima i opremom, koja otežava boravak u prirodi.
  • Djeca ne trebaju nositi previše hrane i pića. Ispravna procjena roditelja po ovome pitanju najvažnija je za svako dijete. Ono što ponesu djeca, na odredište (Bogodol), bit će dostavljeno autobusom. Napominjemo kako će djeci na samome odredištu biti pripremljena i mala porcija roštilja. Prejedanje i preteški ruksaci, najveći su neprijatelji rekreacijskoga izleta, koji ovoga puta organiziramo.
  • Recite „NE“ sokovima i „DA“ vodi. Pokušajte poslati dijete na izlet bez slatkiša.
  • Za onu djecu koja nisu polaznici izleta bit će organizirana nastava.
  • Glede svake nejasnoće, pitanja i sugestije, slobodni ste nas kontaktirati putem komunikacijskih kanala koji su vam već od prije poznati.
  • Djeci na izletu nije potreban mobitel. Uvijek, ako je to potrebno, možete kontaktirati nekoga od voditelja izleta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *