Prvašići, dobro došli u OŠ CIM MOSTAR!

Poštovani roditelji, draga djeco!

Hvala vam jer ste nam ukazali povjerenje i odabrali našu Školu! Mi Osnovnu školu Cim Mostar volimo zvati MALOM ŠKOLOM ZA VELIKE LJUDE, kakvi ćete i vi prvašići jednom, sigurni smo postati.

   

Posebno nas veseli trideset i jedno upisano dijete ove godine. To znači i vjerojatno formiranje dva razredna odjela. Za sada nas, Bogu hvala, ne muči pad broja učenika, što je iznimna privilegija u vremenu u kojem živimo.

  

U poređenju s nekim drugim školama, jesmo možda brojem djece mala zajednica, ali ćemo dati sve od sebe kako bi smo vam svima pružili više pozornosti, ljubavi, znanja i zabave, od bilo koje druge škole na cijelom svijetu, jer samo to, a ne veličina i brojnost, jesu parametri uspjeha.

Na kraju krajeva, vi koji pratite nogomet, sigurno ne možete Real i Barcelonu zamisliti bez Modrića i Messija, mada niti jedan od njih nije dvometraš. Nije li mali Smiljan kraj Gospića, iznjedrio toliko poznatih Hrvata, s Nikolom Teslom povrh svih, bez kojeg ne bi bilo tolikih električnih i elektronskih čuda današnjice?! Pred rastom malim Napoleonom, tresao se od straha gotovo čitav tadašnji svijet… Stvarnu veličinu mnogih osoba, stvari i pojava, ne čine samo oku vidljive stvari.

Zato idemo svi zajedno učiti i raditi, kako bi smo iznutra rasli u vrijednotama s kojima ostavljamo neizbrisive tragove na ploči života.

Prvašići sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *