Nismo ni sumnjali! Željka i Ivana uspjele svladati MOSTAR CHALLENGE

Mostar Challenge je utrka koja već niz godina privlači one koji se žele natjecati s drugima, ali prije svega i sami sa sobom, odnosno pomicati granice vlastite izdržljivosti, te uživati u prirodnim ljepotama.

Ovogodišnja utrka je za našu Školu bila posebna, jer su sudionice iste bile učiteljica razredne nastave Željka Marojević i učiteljica tjelesne kulture Ivana Džidić. Naša ekipa svladala je ovaj itekako težak izazov, trčeći od centra grada, preko Planinice, sve do parka u Gorancima.

Kada smo slušali njihove dojmove nakon utrke, oduševljeni smo bili timskim duhom koji je ovaj dvojac pokazao. Još nas više raduje činjenica da naše športašice daju djeci, ali i svima nama, iznimno vrijedan primjer glede važnosti zajedništva i ustrajnog rada.

Iz ovog odličnog športskog uspjeha naših učiteljica, iščitavamo kako ne postoje prepreke koje ne možemo svladati ako se dovoljno trudimo. Pa čak i ako ne uspijemo, bit ćemo sretni zato što smo dali sve od sebe.

Željka i Ivana nam poručuju kako se ne treba plašiti onih životnih izazova, koji nam izgledaju teško premostivi. Strah nas sputava i zarobljava. Usudite se pokušati preskočiti barijere u vremenu koje vam je darovano, jer to vrijeme neizbježno prolazi. Sutra će možda već biti kasno i žalit ćete zbog toga što se niste odvažili pokušati.

Često ni sami nismo svjesni vlastitih potencijala i mogućnosti. Zato trenirajte, vježbajte, zbrajajte, čitajte, pjevajte… Možda ste budući olimpijac, nobelovac, porinovac… Ako i ne budete na naslovnicama zbog onoga čime se bavite, bit ćete ispunjeni i sretni, jer radite ono što volite!

Našim junakinjama upućujemo iskrene čestitke zbog svladanog izazova! I same znate kako smo neizmjerno ponosni zbog vašeg postignuća!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *