OBAVIJEST O PRIJAVI ZA UPIS DJECE U I. RAZRED

Prijave za upis u I. razred Osnovne škole Cim Mostar za školsku 2021./2022. godinu primat će se u razdoblju od 12.4.2021. do 7.5.2021. godine.  Potpisanu prijavu, skeniranu ili fotografiranu, roditelji trebaju dostaviti na e-mail: osnovna.skola.cim@gmail.com.

 

Prijavu za upis šalju roditelji djece sa školskog područja Osnovne škole Cim Mostar koja su do 1. ožujka 2021. godine navršila pet i pol (5,5) godina života. Prijavu za upis mogu podnijeti i roditelji djeteta koje do 1. ožujka 2021. godine nije navršilo pet i pol (5,5) godina života. U tom će slučaju  roditelji dobiti upute o podnošenju zahtjeva Službi za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara da se dijete uvrsti u popis djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole.

 

Školsko područje Osnovne škole Cim Mostar obuhvaća: Cim, Smrčenjake, Gorance i dio Vihovića – Kovačevac. U slučaju da prijavu za upis u našu Školu podnesu roditelji djece koja ne pripadaju upisnom području naše Škole jer smatraju da je to u najboljem interesu djeteta, isti će dobiti upute o podnošenju zamolbe nadležnom Ministarstvu u svrhu dobivanja odobrenja za upis djeteta u školu izvan upisnog područja škole kojoj prema adresi stanovanja pripada.

 

Termin samog upisa (liječnički pregled i popratno) bit će objavljen pravovremeno.

Prijava

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *