Sveti Nikola pokucao na vrata cimskih školaraca

Aktualna epidemiološka situacija vas može natjerati da očajavate, da se predate, da vam ponestane ideja i ne znate kako dalje… Ipak, neugodni trenutci u nama mogu probuditi i kreativnost, inspiraciju, pojačati želju kako bi sebi i drugima uljepšali svakodnevnicu i učinili nešto dobro…

 

Cimska mladež nam je već lani pružila ruku kada je trebalo organizirati proslavu blagdana svetoga Nikole. Ove godine, u izvanredno teškim uvjetima, njihova ideja bila je još ljepša i još originalnija!

Među djecom zasigurno najpopularniji svetac, prošao je cimskim ulicama u zaprežnim kolima koja su vukli dogovor, entuzijazam, dobrohotnost i zajedništvo. Djeca su vjerujemo bila sretna, a i sami smo najsretniji kada na krilima zajedničke suradnje, izmamimo osmjehe na licima naših najmlađih.

Naši mladi, roditelji, djeca, učiteljice, župnik, naša Kika… Svima njima od srca hvala! Zajednička pobjeda za našu Školu, za naš Cim, za naše najmlađe!

I na kraju, konačno se i roditelji mogu opustiti… Ovo je prva, a nadamo se i posljednja godina, kada se ne će naći u nedoumici zbog pitanja koje djeca inače uvijek postave 6. prosinca: “Je li ovo stvarno sveti Nikola ili se netko namaskirao?” Ove godine svetac nije upadao u oči… Tako je obično biti maskiran…

Po zagovoru svetoga Nikole, neka se svi nađemo dostojni obilja Božjega blagoslova!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *