IVA BILINOVAC – Najbolja na likovnom natječaju

Ako bi namjeravali organizirati elitnu postrojbu naše Škole, kao što to običavaju činiti vojne organizacije, onda bi sigurno članice obitelji Bilinovac, Iva, Ana i Lana, bile istaknute članice takve postrojbe.

Sestre Bilinovac vode bitku na više bojnih polja… Uspješno svladavaju teške matematičke zavrzlame… Pred njima bježe padeži, glagoli, imenice… a i sve školske lektire odavno su zarobljene i čuvaju se u sigurnim intelektualnim zatvorima ovih naših junakinja… Teškom artiljerijom udaraju po svakom školskom zadatku, te prije ili poslije ruše zidine najtežih učeničkih izazova…

Posljednja u nizu uspješnih bitaka sestara Bilinovac, jest napad Ive Bilinovac na likovni natječaj “Učenici mali zaštitnici prirode”, u organizaciji Udruge roditelja “Naša djecana”, na kome je  Iva, uz ispaljena 1124 projektila (likea), potukla konkurenciju i osvojila 1. mjesto!

Na Ivinom pobjedničkom crtežu vidi se drveće, rijeka, ribe, leptiri, cvijeće, ljudi… Sve to obasjano je velikim žutim suncem… Eto, tako i naša Iva biva sunce… Sunce, koje nas je sve obasjalo zrakama svoga uspjeha… Iva je prvi razred, i mada je tek na obzoru školovanja, sunce njezinog talenta svijetli podnevnom jačinom. Radosni smo jer su pred nama još godine prijateljevanja s ovom izvrsnom djevojčicom!

Iva, iznimno sretni zbog tvoga uspjeha, upućujemo čestitke tebi, tvojoj obitelji, tvome 1.a i tvojoj učiteljici Arijani!!!

Na kraju, ne ljutite se jer smo govoreći o Ivinom uspjehu i izvrsnoj obitelji Bilinovac, koristili vojnu terminologiju… Ali doista, s ovakvim sestrama i njima sličnim učenicama i učenicima u našim redovima, osjećamo se jakim popout kakve oklopne vojne postrojbe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *