POČINJE UPIS UČENIKA U 1. RAZRED – Traje do 8. svibnja 2020!

OBAVIJEST

 

O PRIJAVI ZA UPIS DJECE U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2020./2021. GODINU

 

Uzimajući u obzir naređene mjere zdravstvene zaštite u svrhu zaustavljanja širenja koronavirusa (COVID-19) procedura upisa djece u I. razred (liječnički pregled i popratno) obavit će se kada za to budu ispunjeni optimalni uvjeti u skladu s odredbama Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju, što će biti pravovremeno objavljeno. No, u svrhu evidentiranja djece školskih obveznika za upis u I. razred roditelji djece koja su dorasla za upis dužni su popuniti prijavu za upis. Potpisanu prijavu, skeniranu ili fotografiranu, potrebno je dostaviti na e-mail: osnovna.skola.cim@gmail.com u razdoblju od 15. travnja do 8. svibnja 2020. godine.

 

Prijavu za upis šalju roditelji djece sa školskog područja Osnovne škole Cim Mostar koja su do 1. ožujka 2020. godine navršila pet i pol (5,5) godina života. Prijavu za upis mogu podnijeti i roditelji djeteta koje do 1. ožujka 2020. godine nije navršilo pet i pol (5,5) godina života. U tom bi slučaju kada prestanu naređene mjere zdravstvene zaštite, roditelji trebali obvezno podnijeti zahtjev Službi za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara da se dijete uvrsti u popis djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole.

 

Školsko područje Osnovne škole Cim Mostar obuhvaća: Cim, Smrčenjake, Gorance i dio Vihovića – Kovačevac. U slučaju da prijavu za upis u našu Školu podnesu roditelji djece koja ne pripadaju upisnom području naše Škole jer smatraju da je to u najboljem interesu djeteta, isti su dužni kada prestanu naređene mjere zdravstvene zaštite zatražiti Rješenje Ministarstva kojim se odobrava upis djeteta u školu izvan upisnog područja škole kojoj prema adresi stanovanja pripada.

NAPOMENA: Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati elektronskom poštom, putem našeg facebook profila, pozivom na školski telefonski broj, te na broj mobitela +387 63 140 270. Jednim od navedenih načina ostvarite s nama kontakt ako imate problem s preuzimanjem, popunjavanjem, ispisom ili s predajom priloženog obrasca za upis učenika.

Prijava za upis učenika u prvi razred

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *