Naše najbolje fizičarke s Nikolom Teslom

Naše najbolje fizičarke, LANA BILINOVAC, VIKTORIA DŽIDIĆ i PETRA MILINKOVIĆ, zajedno s profesoricom MIHAELOM KRAMAR, ovih dana su sudionice Zimske škole eksperimentalne fizike 2020., koja se održava u Sarajevu.

Iznimno smo sretni jer su ove učenice, koje zbog svoga učenja i ponašanja predstavljaju ures naše Škole, izrazile želju biti sudionicama jednoga ovakvoga događaja. Ne sumnjamo kako će na ovaj način dodatno obogatiti svoje već veliko znanje.

Posebno ističemo ovdje velike zasluge naše učiteljice fizike Mihaele Kramar, bez čijeg entuzijazma i velike ljubavi prema onome što radi, ovakav edukativni izlet se ne bi mogao dogoditi.

Naravno, naša ekipa nađe vremena i za opuštanje, te obilazak zanimljivih odredišta… Sarajevska hladnoća nužno traži i topli napitak… A gdje bi ga naše fizičarke popile, nego u “Tesla pubu” !? 😉 Naravno, ispred toga ugostiteljskoga objekta i nastala je naša naslovna fotografija, koja inspirira i sam naslov teksta. No, mi ne sumnjamo, kada bi ovaj hrvatski velikan još hodao svijetom, sigurno bi rado s našom ekipom čakulao o moru brojeva, formula, fizičkih dostignuća i zakona…

Ekipa, ugodan vam boravak želimo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *